reede, 24. märts 2023

Res i coronatiden med K-ETA, utfärda ett enkelt och snabbt elektroniskt resetillstånd!

Res i coronatiden med K-ETA, utfärda ett enkelt och snabbt elektroniskt resetillstånd!

k eta webbplats

K-ETA-systemet tillåter resenärer att ansöka via Internet. För att göra detta måste resenären fylla i K-ETA-ansökan och lämna in information som pass, flygbiljett och boende. Baserat på denna information kommer den sydkoreanska regeringen att bevilja eller neka resenären inträde.Snabb handläggning - Om K-ETA inte är föremål för officiell utfärdande kommer godkännande att beslutas inom 24 timmar efter ansökan. Sökande meddelas om resultatet inom cirka 30 minuter, och om de godkänns kan de resa in i Korea utan att behöva en process för att utfärda visum.

korea eta visum

Korea är känt för sin attraktiva kombination av orientalisk skönhet och moderna städer. Det är bra att njuta av inrikesresor, men det finns många attraktioner och turistattraktioner som är värda att besöka även för utlänningar. Nedan finns en lista över attraktioner och turistmål som måste besökas för utlänningar som besöker Korea.Taebaeksan, Gangwon-do - Taebaeksan ligger i den östra delen av Korea och är ett av Koreas representativa berg och erbjuder vacker natur beroende på säsong. Du kan njuta av olika aktiviteter som bergsklättring, skidåkning och camping i Taebaeksan Mountain.Gyeongju - Beläget i den östra delen av Korea, är Gyeongju känt för ruinerna av den antika Shilla-dynastin. Det är ett bra ställe att känna Koreas historia och kultur eftersom det finns många historiska byggnader och historiska platser som Seokguram Grotto, Bulguksa Temple och Anapji Pond.Jeonju Hanok Village - Hanok Village ligger i Jeonju och är en plats där du kan uppleva traditionella koreanska hus och kultur. Du kan njuta av traditionell koreansk mat och kultur med byggnader i Hanok-stil.

k-eta kvitto

Det finns många livsmedel i Korea som är kända för sin kryddiga och salta smak. Följande introducerar representativ koreansk mat och restauranger som utlänningar kanske gillar.Tteokbokki - Tteokbokki är en kryddig och söt maträtt gjord genom att koka riskaka, röd paprikapasta och krydda tillsammans. Riskakans sega konsistens och smaken av den kryddiga kryddningen är utmärkt, och för att njuta av den ännu mer rekommenderas att äta den tillsammans med oden, fiskkaka och ägg.Samgyeopsal - En av Koreas representativa livsmedel, samgyeopsal kännetecknas av att grilla och äta färska grönsaker med den naturliga smaken av fläsk. Den representativa restaurangen där du kan smaka samgyeopsal är Sookdae, en köttrestaurang, och det finns många restauranger där du kan smaka det även i stadens centrum.Webfoot bläckfisk - Webfoot bläckfisk är en typ av bläckfisk, och är en av koreanernas representativa sidorätter. Jjukkumi har en seg och kryddig smak och äts ofta med jajangmyeon eller stekt ris.

busan

Underhållning i Korea: Korea har en välutvecklad underhållningsindustri, inklusive K-POP, drama och filmer. Erfarenhetsprogram finns också tillgängliga för utlänningar att direkt delta inom dessa branscher.Hanok Village - Ett område där traditionella koreanska hus ligger, där du kan uppleva traditionell koreansk kultur och arkitektur.

resevisum

Vilken typ av system är K-ETA? Utlänningar som besökte Korea var tidigare tvungna att gå igenom processen för att utfärda visum. Däremot kan du besöka Korea utan att skaffa visum genom K-ETA. Med K-ETA kan det utfärdas inom 24 timmar om du ansöker online, och du kan komma in i landet snabbt och bekvämt utan att gå igenom screeningsprocessen.

Korea reseinformation

APPLY FOR K-ETA

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Share this